Bebeluşul meu plânge! Ce e de făcut?

Seminarul are la bază abordarea Aware Parenting a Dr. Aletha Solter, psiholog elvețian/american, speaker și consultant internațional, recunoscutムpe plan internațional ca expert în teoria atașamentului, psihologia traumelor și disciplină non-punitivăƒ. (www.awareparenting.com).

Cui se adresează?

Seminarul se adresează părinţilor, viitorilor părinţi, bunicilor, bonelor şi tuturor persoanelor care au în îngrijire copii cu vârsta până la un an.

Ce vei învăţa?

În urma participării la seminar vei înțelege de ce plâng bebelușii atât de mult în primele luni de viață și cum e cel mai potrivit să răspunzi la plânsul bebelușului pentru că acesta să se simtă în siguranță.
Informațiile prezentate te vor ajuta să descoperi sursele de stres pentru bebelușul tău, dar mai ales cum să le elimini din viața lui, pentru a avea un copil liniștit și fericit.
Te-ai întrebat dacă să ții bebelușul în brațe atunci când plânge sau să îl lași singur în pătuț să se liniștească? Găsești răspunsul în cadrul seminarului.
Unul dintre cele mai stresante subiecte pentru părinții cu copii până la un an este legat de somnul bebelușului. Ce pot face părinții pentru ca bebelușul să doarmă toată noaptea?

Abordăm multe dintre temele de interes pentru părinți: împărțirea patului cu bebelușul, alăptarea prelungită, jocul cu bebelușii, disciplina bebelușului, trezirile nocturne frecvente, fricile bebelușilor, cum îi învățăm pe cei mici să împartă jucăriile, alimentația bebelușului și comportamentul alimentar ş.a.

Detalii organizare

Agenda pentru 2015 nu a fost stabilită. Dacă eşti interesat de acest seminar, lasă-ne un mesaj la contact@parentship.ro şi te vom anunţa când va fi organizată următoarea ediţie.

Durata: 6 ore -  două module a 3 ore.
Locuri disponibile: 12 persoane.
Trainer: Anca Iordache - Aware Parenting Instructor, primul instructor autorizat în România de Dr. Aletha Solter.
Anca Iordache este mămica a doi copii - o fetiţa de un an şi un baieţel de 5 ani şi este trainer acreditat de către Consiliul National de Formare Profesională a Adulţilor.
Investiţia: 160 lei/persoană, al doilea părinte are 30% reducere.
Plata se face integral la sfârşitul primului modul.
Locaţia: Calea Rahovei 266 - 268 (zona Liberty Mall) (harta).

Temele abordate

1. De ce plâng bebeluşii?
2. Nevoile bebelusilor şi sursele de stres pentru bebeluşi
3. Mecanisme de eliberare a stresului
4. Cum să răspundem la plânsul bebeluşilor: “Crying in arms” sau “Cry it out”
5. Reprimarea plânsului la bebeluşi. Tiparele de control
6. Cum îi ajutăm pe bebeluşi să doarmă toată noaptea

Garanţia Parentship

Îţi garantăm desfăşurarea seminarului într-o atmosferă plăcută, relaxantă şi prietenoasă.
Îţi asigurăm întregul suport în a găsi răspunsurile la întrebările tale şi în a pune în practică informaţiile acumulate.

Înscrie-te aici.

Happy Parentship!


Vrei să participi...

  • Parentship susţine
    Campania de prevenire a
    Sindromului Copilului Zgâlţâit (SCZ)


    Fundatia Inocenti