Despre Trainer

"Să ne cunoaștem mai întâi copiii, să fim conștienți de nevoile și emoțiile lor, înainte de a încerca să le schimbăm comportamentele" - Anca Iordache

 

Anca Iordache este trainer de parenting din 2011, fiind primul instructor Aware Parenting certificat în România de Dr. Aletha Solter (Septembrie 2011).
Este fondatoarea Parentship - Seminarii pentru părinți și coordonator al proiectului şi trainer acreditat de către ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări)
Este mama a doi copii cu vârste de 8 și 12 ani și locuiește din 2015 în Austria.

Oferă consultanţii individuale părinţilor care se confruntă cu diferinte situaţii dificile. Consultațiile pot fi oferite în limbile româna, engleză și germană

Anca Iordache a organizat numeroase evenimente, a cunoscut și a consiliat sute de părinți care s-au confruntat cu situații mai mult sau mai puțin dificile în relația cu copiii lor.

"Am învățat în acești ani de training de parenting cât de prețioase sunt informațiile și cât de mult le ușurează munca părinților. Experiența mea de mamă este însă cea mai importantă în sala de curs, pentru că părinții vor să audă situații și exemple concrete despre cum se pun în practică și cum funcționează abordarea fără pedepse și fără recompense, relaționarea prin joc și acceptarea emoțiilor.”